fbpx

 

Vergaderen in Heerhugowaard -Alkmaar. Bij Babylon Hotel Heerhugowaard-Alkmaar vinden we dat een juiste vergaderlocatie cruciaal is voor een effectieve bespreking. De sfeer en inrichting zijn bepalend voor het verloop van iedere bijeenkomst en elk gesprek. Minimale afleiding, een ontspannende sfeer en op het juiste moment een pauze. Wij doen er dan ook alles aan om vergaderen in de regio Heerhugowaard - Alkmaar zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Om dit te realiseren, beschikt Babylon Hotel Heerhugowaard – Alkmaar over diverse faciliteiten, zoals:

  • Restaurant
  • Zaal met gezellige bar
  • Dakterras
  • Balkon, zowel overdag als ’s avonds geopend
  • Diverse apparatuur
  • Ruime gratis parkeergelegenheid        

Onze vergaderzaal is inzetbaar als rustige plek voor een bijeenkomst of brainstorm. Voor uw vergaderlocatie in de regio Heerhugowaard - Alkmaar maken wij de zaal geheel op maat. Deze wordt aangekleed en ingericht op basis van uw wensen en benodigdheden. U weet immers wanneer uw team het best presteert en wat nodig is om effectief te werk te gaan. Ook denken wij graag met u mee over de gehele bijeenkomst en eventueel een creatieve invulling.

Het is mogelijk om bij uw vergadering een ontbijt, lunch of diner in te plannen en de bar is beschikbaar voor een break. Hotel Babylon Heerhugowaard-Alkmaar staat bekend om haar verfijnde gerechten, bereid met lokale producten. Culinaire kwaliteit is dus gegarandeerd, zonder dat u daar omkijken naar heeft.