fbpx

 

Trouwen in Heerhugowaard – Alkmaar. Eindelijk is het zo ver: de grote dag! Een dag waarop jullie willen dat alles tot in de puntjes geregeld is en waarbij alles volledig naar wens is. Genieten van elkaar, van familie en vrienden, zonder dat jullie omkijken hebben naar de organisatie van uw trouwlocatie in de regio Heerhugowaard - Alkmaar. Aankomen en weten dat er een team voor jullie klaarstaat. De deur openen en weten dat de feestzaal geheel naar jullie wens is ingericht. Eindelijk, de grote dag kan beginnen.

Het team van Babylon Hotel Heerhugowaard – Alkmaar staat klaar voor datgeen wat jullie het liefst willen: een zorgeloze dag. De Toren van Babylon is een unieke, intieme locatie om te trouwen. Indien jullie willen genieten van een stralende zomerse dag? Dan toveren wij ons dakterras om tot een romantische trouwlocatie.

Wij schenken niet alleen aandacht aan de organisatie gedurende de dag. Ook de afsluiter is voor ons prioriteit. Daarom zorgen wij ervoor dat er een luxe romantische bruidssuite klaarstaat na de feestavond om heerlijk tot rust te komen en van elkaar te genieten. In de ochtend schuiven jullie aan bij het uitgebreide ontbijtbuffet. Trouwen in onze mooie regio was nog nooit zo gemakkelijk, ontspannend en comfortabel.

Babylon Hotel Heerhugowaard – Alkmaar gebruiken als trouwlocatie is mogelijk als receptie en als feestlocatie. Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden of neem contact met ons op om uw plannen samen door te nemen.